Ulita
Uprostřed louky rozkvetlé
sedím, dívám se na větve
Slunce paprsky posílá
a kreslí krásu
co až s večerem zhasíná
Listy se chvějí ve větru
blažený mám pocit
že jsem tu
pozoruji krásu stromovou
měním ulitu svou za novou
S pocitem štěstí
brouzdám se duší..
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., Bíša, sondulacek
Komentáře (1)
Komentujících (1)