STARÁ PANNA
Anotace: ...osudy.(Stará panna,nemusí být panna.)
*
Telefonní sluchátko
chceš k uchu si dát
na druhé straně však
nikdo tě nemá rád.
*
Druhý den zvoní
reklamní trik
jestli to zvedneš
vyplníš dotazník?
*
Kolik máš milenců
jak často dnes
jestli se svlékl
odešel hned?
*
Kdy se zas vrátí
kolik má let
děti mu překáží
či je to kmet?
*
Jen žádná odpověď.
*
Pak jen to pípne
už jsi zas sama
pokládáš sluchátko
jsi stará panna.
*
Přečteno 340x
Tipy 49
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hezule, jita.1965, Triffid Kolbe, Noc17, Manon.H, s.e.n, Vlk v rouše, Caracol, dablik007, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)