Dar
Anotace: ...a proto nemrhejme dary
Dostal jsem darem
krásný nový den
ach díky Bože
jsem tak překvapen
a tichý hlas mi šeptá
pomalu ho rozbal
však opatrně
ať nepoškodíš obal
já samým vzrušením
snad ani nedýchám
jsem opatrný
přesto pospíchám
a uvnitř
.................
chvíííííle na-pě-
tííííííííííí.....
je ukryta
má geniální můza
Mbonita
Přečteno 315x
Tipy 17
Poslední tipující: hanele m., Vlk v rouše, Psavec, poustevník Jirka, Šerák, Bíša, UCET KE ZRUSENI, WhiteSkull, sondulacek, Jiparo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)