Ruská ruleta
nabíjej
šancí je šest
vyhrát jen radost
prohra je čest
pět snad
kulka jen jedna
láska je
proklatá běhna
natáhnout
zbyvají čtyři
ve spánku
bodají štíři
tři nalívej
stakana vodku
ještě tu není
jinde má schovku
dva
naděje do páru
zubatá
revolver do spárů
poslední
jistota chladí
života málo
umřeme mladí
Přečteno 276x
Tipy 16
Poslední tipující: WAYWARD, lampicka, 6thSun, hanele m., UCET KE ZRUSENI, Holis, Myrja, Triffid Kolbe, Psavec, Šerák, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)