Hostinec
Anotace: ...to jsem tak jednou čekal na autobus tam, kde to znám :)
Kde nikotinu dým
tě v očích, plicích pálí.
Kde všedních nocí splín
se po stole válí.
Tam v příšeří se stáčí
se zlatem a pěnou.
Na podnosech kráčí
s radostí bezejmennou.
Hlasitý šum hovoru,
když rozum je ti cizí,
ozývá se od stolu,
kde zároveň i mizí.
To v místě všem známém,
kde počíná tvá cesta.
Volej lide ámen,
zde hleď: "Špinavá vesta".
Přečteno 454x
Tipy 53
Poslední tipující: Zorenka Ježková, susana načeva, Divoženka1, Verena, ilona, dream in emptiness, Kubino 2, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, kikis, ...
Komentáře (17)
Komentujících (16)