Taken IV
Vysavač vcucl mě
s měsíčním prachem
vyblil před keptna
jenž byl óbr cajchem
ten napsal fakturu
za dolapení
k zdárnému cíli
se rýsuje spění
leč chyba lávky
náš saucer se zasek
z displeje nehne se
nulový parsek
jediný
kdo má zde
k létání něco
jsem já..
leť
tahej
teď odtáhnout je co
viděla´s anděla
co táhne ufa?
já ne
mám naštěstí
lanka z kájtsurfa
s sebou je mívávám
pro každý případ
díky jim na "vzduch" jsem
zevnitř ven vypad
Přečteno 264x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maena, spare, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Simísek, Holis, Psavec, Mbonita, LucQa, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)