Bezdomovec
Anotace: ...život je takový
V šedých vlasech prachu,
plivanec na tváři studí,
slunce už není tím kdo chrání,
hvězdám zůstal jsem k smíchu.
V šedých plivancích na tváři těla,
zlámán v kole své bohy volám,
krkavci oko z mozku klovám,
není nic co jsi kdy chtěla.
U Vašich nohou vláčím se světem,
za polibek stříbrňák tepla,
pohlazení za korunu od boha,
úsměvem, úsměvem jen otřesen.
V pytlíku, šedivých novinách,
má spása uprostřed slz nekonečná,
ticho přichází k ránu, když všichni stávají…
Zima přichází
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Dedillope, Holis, Modrý Adept, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)