chvíle
nepochopen
nepochopená
unaven
unavená
každá chvíle
zdá se býti
nějak uchopená
polapená
nevědomky utajená
v slova přetavená
dává sotva
vážný smysl
pochopen
pochopená
v představách
překlopená
překotně vyslovená
zdánlivě připojená
dává sotva
vážný smysl
odpočat
odpočatá
ke kamenu přivázaná
pomyslně vyvážená
kuriozně vymyšlená
ledasčím ozdobená
dává sotva
vážný smysl
nepochopen
nepochopená
vlastně bláznivá
je každá chvíle tvá
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)