Nevděčná
Dej mi trochu lásky
já Tě zítra pustím k vodě
a na oslavu objednám
si sladké víno k hořké sodě
Dej mi trochu talentu
já s chutí zaprodám ho ďáblu
a zasloužený honorář
vyměním za věčnou slávu
Nech mě chvíly zažít úspěch
a aplaus plných sálů
obdiv a lásku krásných žen
a závist jejich pánů
A já s vítězným pohledem
Ti zlámu křídla napůl
pak poznáš jak vděk chutná z rukou
všehoschopných chlapů
Přečteno 346x
Tipy 9
Poslední tipující: Unyle Pěl, Mario de Janiero, jedam, Gabriel - Sinóda, teranosaur, Modrý Adept
Komentáře (2)
Komentujících (2)