Kdo za to může?...
Tričko s prima obrázkem
připomíná žvanec kraví.
Stačilo ho pračkou prohnat
jak nám prací symboly praví.
Kabelka s dírou ve švu
vždyť byla nová přeci.
Třebaže to tak nevypadá
nehodí se na nošení věcí.
Botky z pravé kůže
krokoměr asi v sobě měly.
Po týdnu chůze znaveny
vyměnit by prý chtěly.
Světýlek šňůra dlouhá
ozáří chvíli párty zahradní.
Na dvěsta jich je spojeno
však jen dvě náhradní.
Kolečka mašince upadly
dítě na ni smutně kouká.
Figurka pejska z plyše
místo haf si tiše mňouká.
Že nic nefunguje jak má
to výrobce bude asi vina.
Na štítku znaky podivné
říkají …made in China…
Přečteno 430x
Tipy 19
Poslední tipující: Michelll, Bíša, Gabriel - Sinóda, Holis, Kanzy, Psavec, Lorraine, Majdi, poustevník Jirka, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)