voči moje
Vraťte mi prosím voči moje
tohle má hlava nepoznává
někdo mi nandal brejle dvoje
černý jak rakve záda
co je mi kurva do rozvoje
zda leží nebo padá vláda
vraťe mi voči moje
takhle ten můj svět nevypadá..
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., teranosaur
Komentáře (2)
Komentujících (2)