Zas a stejně ... neukojitelně!
Anotace: Jeho zuřivost W.O.K.O.!
ty co mě vycucáváš
ode dne ke zdi
ty co sám nevíš
ty co mě víš
nenávidět tě?
je jen slovo
dvě slova
bez pocitu
plná lofotových bytů
už nikdy
nebýt
tou tvou
pro všechno
a pro nic
už nikdy nevědět
jak správně
šlápnout
nevědět jak hluboko
už nikdy
nestát
na špičkách
a přes plot stejně nevidět
už nikdy
vnitřně trouchnivět
už nikdy
v sobě dusit vztek
jak při plamínku v kotelně
na zádech stovky razítek
s nápisy
NEPOUŽITELNĚ!
Přečteno 279x
Tipy 21
Poslední tipující: malá slečna, boruvka175, Jin, Vlk v rouše, kulí očko, zzlatý, jedam, Thesssinka, Bíša, Holis, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)