N. s. b. s.
Levandulová špína..
Probdělé noci..
Na ústech slina..
A v srdcích hroty....
Zelená rýma,
Kašel a zima...
Probodnut dechem,
Skřivánek zpívá...
Na ústa roubík.
Na oči brýle.
Na ruce provaz.
Srdce ať hnije....
Na křídlech můry,
V popelu černém...
Slavíme beznaděj..
Přec všichni chřednem...
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Nausika, Kanzy
Komentáře (1)
Komentujících (1)