o šťastné dívce
Anotace: :))hodně ...takový ..nebásnický:D .. no jo:D
i ona tu kdysi stála
měli ji rádi
i když záviděli..
Neměla mnoho štěstí
ale vždycky dostatek sil..
neutíkala před světem
měla ho ráda..
slzy ji stékaly
ale vždycky s pocitem štěstí..
pročpak pláčeš?
zeptal se ji někdy někdo?
(kdepak)
a ona nás stále měla ráda
doufala a věřila
v nás její kamarády..
a jsme vůbec jimi?
neptala se sama sebe..
a každýho z nás ho za něho považovala..
naše štěstí zaviselo na ni
nikdy nás nenechala nešťastnými
náš smutek si střežila ve svém srdci..
naše tajemství bylo i její..
vše bylo dokonalé..
my se radovali z její hlouposti
ona z nás..
až jednoho dne přišla
plakala
a my neřekli jediného slova
všichni jsme mlčeli
a nikdo nepomohl..
neměla za kým jít
a možná v té době si uvědomila..
my nejsme přátelé
my jsme okradači lidských srdcí
až nám bude ouzko
znovu tě přivolíme...
takový my jsme
víš
------------------------------------
a už nikdy nebyla tolik šťastná
jako
kdysi s námi
falešnými kamarády
Přečteno 449x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Marfuša, Bíša, veronicie, Káňátko
Komentáře (2)
Komentujících (2)