Věz, Slovo, že já jsem dáma
učenci mě zovou Echem,
zvláštním neoplývám spěchem
má paměť bývá vymazána
Věz, Slovo, tak vysuň hlavu
jen volovin zdobenou květem,
chceš sílit hlas ozvěny dechem?
Tu hledej nejspíš v blbců davu
===
Jiří senior
25.10.2008 08:23:00 | j.c.