Škrtni sirkou
Anotace: hsdhwehjgdwdgwgqjguiewbioeuop
Těžce se vzhůru stoupá
a tak lehce se vzdává.
Jdu městem,
kde jsem se narodil,
přesto je cizí.
Pocity,
vzpomínky,
přátelé,
to všechno mizí,
jako když mlha
se po ránu ztrácí.
Stmívá se,
a noc se mi vysmívá do očí,
tak jako vždycky,
když na mě sametová tma padá.
Škrtám naposled sirkou,
nechci si připomínat,
že tu nejsi
a možná jsi nebyla.
Tak nebreč,
to se přece stává,
že jeden jen bere,
když druhý dává…
Přečteno 322x
Tipy 13
Poslední tipující: Angee, Daisy.., ficule, Netty de Touvenell, ewon, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)