Smaragdová
Anotace: na to, že to nejprve byla fialová, se to vyvinulo trochu jiným směrem...
Smaragdová
hlubina tvých očí
/smaragdová
země, co se točí/
se vpíjí
do těch mých
/tuctově hnědých/
a přesto
mi stále opakuješ
/a přesto
si občas pobrukuješ/
jak moc
se ti líbí
/nerada dávám sliby/
ty,
které nemůžu splnit
/ty,
jenž ve větru se chtějí vlnit/
ale i ty,
co splnit mohu
/nesedět jen tak v rohu/
a vrátit
k tobě se zas
/a vrátit
mě, tebe, nás/
v šatech smaragdových
/jak hlubina v očích tvých/
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: fialová
Komentáře (1)
Komentujících (1)