Patetická, lásko
Loučení
konec
prokletá chvíle
vyřčeno nekonečno budoucí
proč se vesmír rozpíná
když po něm zbylo prázdno
poloviční útěchu v rozkrojeném jablku
když podzim zapomněli
nehledej
bublinu prohledáš i pozpátku
není těžké vidět prázdno
nafouknutého nic
balón odlétá
Přečteno 268x
Tipy 12
Poslední tipující: Rolnička, Art Brasi, Holis, Psavec, Lota, jedam, Churry, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)