Anotace: k Evě.
Honzí, dík, že jsi se ozval..budu se těšit...mám i slivovičku..sestava bude trochu jiná...Honzí uvídíme kolik nás bude vem pro sychr o pár kousků víc...normálně by to tak mohlo vycházet do 6-10minut..tak se drž a přijeď ju?
23.11.2005 07:00:00 | Hančí
Honzí, co říkáš na termín 2.12.-pátek od 19:00, je to už tutovka, přečteš několik svých dílek???
08.11.2005 12:54:00 | Hančí
Nádherná, za chybu našich prapředků, dál společně trpíme...Jo, koukni prosím na mou "Všem na Literu."
06.09.2005 13:54:00 | Krtica
Pááni, skvělá básenka! Právě doma louskám Šifru mistra Leonarda, tak bych toho sem mohla naťukat ;o)
Ale zkusím jen ke skvělému dílku pogratulovat!!!
06.09.2005 09:43:00 | Cecilka
Škoda,že nejde ťuknout 2x...jsem po ránu stručná viď? Ale kdy jsi psal ty, teď je 5:25...asi po půlnoci viď? Ahojky, ja to paráda.
06.09.2005 05:28:00 | Hančí