Anotace: váhám, váhám, dát to jsem? zdá se mi to? je to sen? … prosím, buďte shovívaví ...
Sbírka: Zář bláznů
http://www.youtube.com/watch?v=sZyiS_9Znck
nějak sa mi tento klip k tomu hodí ...
26.10.2008 20:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba
ten zaver celou basen graduje a to je parada, je to takove neze, zalibilo se mi to, neni tam prehnana pece a pusobi to prirozene, hezky se mi to cetlo... preju at to " my" mate co nejdele :)
26.10.2008 15:00:00 | saddova
Něha bolavá, s duší křehkou a srdcem pro lásku všem, kdo si ju zaslouží.
26.10.2008 12:12:00 | NikitaNikaT.