PÁTÝ DUBEN
Temný sál pulzuje
Muzika se šíří
Nota notu miluje
Vzduchem tóny víří
Moje oči jeho oči z očí spustit nechtějí
Čelo krajkou bublinkovou kapky potu lemují
Nepřítomný po rok a půl
-víc než dlouhá absence
V hlavě zkrat a v srdci kůl
...Náhlá slovní impotence
Odteď navždy
Slov mých vraždy
Němá loutka...
//
/
Snad špatný výrobce...
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: saddova, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)