lasky- vrasky, opet to same jako uz sem psala,ale uorimne je toto dilo lepsi nez to nasledujici...
26.10.2008 14:47:00 | saddova
ST! dávám za obsah, správná a posilující slova... jenomže někdy je člověk příliš zklamaný na to, aby vůbec ryhle řádky vnímal.
26.10.2008 13:29:00 | NikitaNikaT.