Všechny pocty tobě:o) dokonalým básníkům je těžké konkurovat, ale ty máš takové nápady a takový úžasný smysl pro rým, že jsi konkurence vysoká.o) jsem za tebe ráda:o)Dokážu si z básní brát a něco sebou životem pak nést. děkuji ti, moc:o)
08.09.2005 09:47:00 | Sunny
..ač ještě je tak maličká
poroste ke své spáse..
Jedn ať pořádně roste a sílí
06.09.2005 13:16:00 | WWW
andělé na kůru, alelůja, v bělostném munduru, alelůja :)
Dobrá, tedy moc dobrá :)
06.09.2005 10:56:00 | JirkaS
..přemilá Tanicko..myslím, že každý z nás se vnitřně k něčemu duchovnímu upíná..a každá mantra..opakující se při jakémkoli přání násobí energii ke kladnému výsledku..to je celkem známá věc..a rozhodně nemusí mít nutně co společného s "náboženstvím" přeprodukovaným lidmi!!
06.09.2005 10:20:00 | šuměnka
Tak se mi zdá, že máme dnes nějaké společné téma...ty stručně a já vyjímečně dlouze...
06.09.2005 09:26:00 | Hančí