Sestry...
Anotace: ještě něco mě k tomu napadlo...
Svoboda je jako jed,
jako vonný dým,
co k nebi stoupá
s přáním bolavým.
A jak smrt ti nastavuje dlaň,
polib ji, přijmi
a vypij jedu sladkou daň.
To jedno s druhým míjí se a schází
jako duše s tělem,
těm dvoum mír ruce svázal
v srozumnění vřelém...
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Roger, Dilla
Komentáře (0)