Déšť
Anotace: Jaké to asi je když Vás někdo opustí...
Kapka stéká po okapní rouře,
tiché a mlhavé ráno.
Vzpomínky ukryté v pevném pouzdře,
představení život, Vyprodáno!
K první přidá se druhá, to pláče nebe,
dívám se z okna nevidím nic.
Proč, proč zrovna tebe,
pohasly oči, ztratil se smích. Nic.
Kapky deště smývají z listí prach,
v duši se balvan za balvanem vrší.
Kapka stéká po okraji víčka, ach,
i doma už prší.
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (3)