Konec
A stále prudký vítr
meluzínyvši mezi paneláky
mrská naše zpitvořené duše
přes ksichty
Až jednou, možná, skrze cáry
rozevlátých, šarlatových víček
uvidíme Záři
a klesneme pod její tíhou
šest stop pod zem
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)