Kabát z ostudy
Pohleďte na toho člověka,
co schovává se v davu,
v očích má hrůzu z prozrazení
a svěšenou nosí hlavu.
Už chápu proč se snaží skrýt,
má nový kabát - módní hit,
kabát z ostudy.
Nestojí se na něj fronty,
i když je zdarma k mání
a mistr krejčí Náhoda
ho šije na počkání.
Každý sobě sám je módní návrhář,
tisíc tvarů a vždy stejný límec,
veliký tak, že zakryje i tvář,
aby jí nebyl vidět ani ždibec.
Nejtěžší kabát na světě
a neváží ani gram,
knoflíky nemá a nemá zip,
nesundáš si ho sám.
Znám jen jedno východisko,
čekat jak to dopadne,
lidé časem zapomenou,
kabát se sám rozpadne.
Přečteno 228x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, takova, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Zdenek
Komentáře (3)
Komentujících (3)