Anotace: ...a dnes s odstupem času vím, že to nikdy nebylo jinak...hledala jsem tu pravou lásku daleko, a ona přitom byla na dosah ruky ....
Pevně věřím, že tyhle nádherné vešíky plné něhy jsou odraz skutečnosti, a ne jenom důkaz bohatě rozvinuté fantazie jako tomu bývá u mých dílek! Já už si jenom představuji a vzpomínám, ale Tobě se ještě strom Lásky rozkošatí a ponese i slaďounké plody...
A já Ti to ze srdce přeji, protože vím, že jsi fajn holka a po všech těch prožitých strastech si zasloužíš i trochu toho lidsky teplého štěstíčka! M.;o)
16.11.2008 17:21:00 | Kozoroh 1
..přidávám se ke komentu Katpok ... a přeji Ti, ať Tě tahle láska hřeje stále a víc než slunce!
29.10.2008 08:57:00 | Jiparo
Pěkná básenka, pro mne hodně citlivá. Zde jsem si zvolila píseň TOuha - D.Landa... skvělé. ST!
26.10.2008 20:08:00 | NikitaNikaT.
někdy je štěstí,láska před námi a my ji nevídíme
jen ti šťastní to pochopí...
26.10.2008 19:07:00 | Mbonita