Patetická
bojím Se že nejsem dobrý
kolem lIdem život trpčím
když Mluvit bych měl, tak mlčím
bOjím se že nejsem dobrý
bojím se zklamáNí v lidech
nebOť lidé pomlouvají a přou
pálí moSty, hanobí, lžou
bojím se zklamání v lidech
kdes ty Příteli?
který tu byls vždy A podržel
odešeLs pryč... žel
kdes ty příteli?
bojíM se hry bez scénáře
živOt je takovou hrou
herci překvapením trnou
v tomto treSTu bez žaláře
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: slečna.závist
Komentáře (0)