nemůžu spát
zase cvičíte?
na snídani si nedáte sušenku s čajem jako obvykle, ne. tentokrát nestíháte, protože jste se zahleděl do tekoucí vody ve sprše. cha, a na ponožce máte díru.
příště si raději přivstanete, ale to už nebudete konsternovaný vodou. místo toho se z nudy zapřemýšlíte do mokrého závěsu. zase nebudete stíhat.
vždyť Vás znám.
nechci.
zatahujte záclony, prosím. já schovám dalekohled. domluveno?
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (1)
Komentujících (1)