Ovocná
.
Vůni přezrálých hrušek
Roznášíš
Na křídlech draka
Letícího do Slunce
/když/
Po tisíci a prvé noci
Padám
Na záda do peřin
Z melounového cukru
/aby/
Hořkosladké vzpomínky
Protékaly
Mezi prsty umazanými
Borůvčím společných nocí
/a ty/
Jako jahodový džem
Roztíráš
Moje tělo na rohlíky
Upečené k dnešní snídani
.
Přečteno 391x
Tipy 31
Poslední tipující: Holis, kroužek, danielsoft, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Bíša, Jin, labuť, Noc17, hanele m., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)