Plnoštíhlé L
Anotace: Možná si v tom každý najde něco jiného...
Jedno
dvě x... L
skořápka po ořechu
a v hlavě se ti
chlapče
střídá proměnná
Závidíš ptákům
pár vteřin do odletu
a v bázni o ně si
vyposlechneš zprávy
o stavu vody
mořských hladin
na plážích lovíš
suvenýry mušlí
Sněží.
Vločky tají
mrazivým teplem
namísto drozdů
na dráty posedaly
Něha se sklouzla
po ledovce lící
a fresky v hejnech
ji odmocnily k jihu
přes moje moře
Na které pláži
asi teď přistane
unavená?
Proč nepíše se
před eL ypsilon?
Řekni...
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: fuu, WhiteSkull, Flamy
Komentáře (0)