Tanečnice
Anotace: ... no jo, ten podzim....
.
Na nohou skleněné střevíčky
Cinkají o zamrzlý vřes
Tančí menuet /asi/
Paže - dvě bílé labutě
Lákají potulné hráče na šalmaje
Vítr Safián čechrá vlasy
Má soustředěný pohled
Hlavně neukročit stranou
Všechny slzy spolyká
Protančí až k zítřejšímu ránu
Malá, smutná tanečnice
Bez tanečníka
Přečteno 404x
Tipy 32
Poslední tipující: maena, Vlk v rouše, Taog, fialová, Holis, jita.1965, Bíša, Simísek, Churry, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)