Postrádám
Po světě chodím
a stále hledám někoho, jako jsi ty
a ty to víš,
ale stejně se ke mně zády otáčíš.
Postrádám tě,
ani nevíš, jak to bolí,
když lidé kolem Tebe se mění.
Myslím, že to nezvládnu
a do hloubek se propadnu.
Měla jsem Tě ráda,
ale Tvou lásku jsem postrádala.
teď postrádám Tebe
a svědkem je mi pouze nebe.
Postrádám Tě,
ani nevíš, jak to bolí,
když lidé kolem Tebe se mění.
Myslím, že to nezvládnu
a do hloubek se propadnu.
Tak už konečně oči otevři
a dívej se na svět kolem sebe!
Máš kolem sebe spoustu lidí,
ale jen jediný chce mít Tě vedle sebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)