V moci NEmoci
Anotace: Člověk s Ďáblem za ruce jdou. Prokládají věty trpkou koledou...
Zelený plamen hašen chodidly
v udusané zemině zraje prach
Král kterému kopí nabídli
v našich rouháních obyčejný vrah
Víra, květina, živý tvor
Vymýtit, useknout, zničit jak mor
Ohrádku z betonu, papírové listy spásat
Milovat lež a ďábel chtěl by jásat
Žijeme jak stádo prasat v smetí tun
Už je tomu tak že kandidujem v jeho trůn!!!
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, jedam, Psavec, Bíša
Komentáře (0)