Kruh
V hlavě zmatek v srdci žal,
To je to,co nám teď život dal.
Žít v bolesti a utrpení,
Z tady toho žádná cesta není
Jak dále když nevíte co máte dělat
No asi nic,asi jen začnete v kruhu běhat
V kruhu ze kterého nejde ven,
Ach,kéž by to byl jenom sen
Komentáře (0)