Já
Anotace: tak nějak se můžu představit...
tak to jsem teda já
tichý hlas v a duši šeď
barvu co má stará zeď
řekne asi někdo kdo mě zná
proč mám tak smutný hlas?
chtěl jsem mluvit s každým z vás
ale nikdo mi nerozuměl
tak zkouším hledat dál
člověka co by pochopil
dítě jedné epochy
vidím dobré v každém z vás
i ve věcech kolem nás
stále častěji však pocit mám
že se dívám na svět sám
že tam co bylo slunce je teď stín
příteli vím že ty též nechápeš
i když možná chápat chceš
ale kdo má rozumět bláznu
který žije jen v prázdnu
tak hledám chlápka s lopatou
nebo holku copatou
vím že jenom marním čas
tak se ptám všech z vás
proč nikdo nechápe
to co se mu snažím říct
možná se mám snažit víc
a proč se zdám divný hned
když chci v barvách vidět svět
a proč není nikdo jako já
vím že se vám divný zdám
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: shakespeares
Komentáře (1)
Komentujících (1)