Skvělé. Rázné rozhodnutí a proto tleskám.
01.11.2008 14:19:00 | JaniHani
Dvě strany..ještěže jsou zrovna prázdniny, pořád se v hlavě ozývá protivná škola - jak se mi v hlavě mihlo "počítání na dvě strany", automaticky mi naskočilo podvojné účetnictví se svojí rozvahou...BRRR! Pomote mi!! Ale dál zase píšeš, že se to na dvě strany počítat nebude..tak je mi hned líp :-)
27.10.2008 19:05:00 | Chancer
tihle me trapili doma, kdyz sem byla mala :)) a ja nemohla pochopit jak kilo peri je stejne tezke jako kilo zeleza..ach to mladi.. ted uz jsem jen stara kopriva :)
27.10.2008 17:01:00 | saddova