Anotace: bláznivá
Někdy je velmi těžké a jeví se jako neřešitelné mnoho věcí. Zvlášť pokud člověk ještě o sobě nemůže plně rozhodovat, ale tu cestu si musí každý prokopat sám. Je pro mě velmi smutné číst takovéto řádky od mladého děvčete. Držím pěsti a dívaj se kolem sebe, třeba se tam nachází někdo, kdo Ti správný impulz k většímu optimismu navodí.
04.11.2008 09:35:00 | zzlatý