Vstávej
Anotace: naše první veledílo:-P...snad to časem bude lepší...naděje umírá poslední...(ale umírá)...komentujte!
.
Nespi mi na řasách, jsi těžký,
topím se v krásách, utíkám pěšky...
Probuď mou naději, ztracenou v tobě,
stále spíš, kleji, už nejsi robě.
Napiš mi na polštář sametem přání,
prozraď, co milovat pořád ti brání,
snad marná víra v něco víc,
snad strach vidět rub i líc.
Vzpomeň si na chvíle, co ve snu jsi nebyl,
Jak se ti život, co bděl si, krásný jevil
Nebyl dokonalý, však život jsi cítil,
Pročpak jsi ty pocity v sobě vymýtil?
Probuď se, konec dobrý pojď hledat se mnou,
cítit chci své krásy a tvou kůži jemnou.
Chci tě milovat a z lásky mluvit nesmysly,
tobě snad stačí žít ve snu, mysli! (Probuď nám smysly!)
Vstávej!
.
Přečteno 372x
Tipy 8
Poslední tipující: René Vulkán, malá Čarodějka, Romana Šamanka Ladyloba, kikis, jedam
Komentáře (5)
Komentujících (4)