Taken VI.
Príď za mnou na Mesiac
neviem zísť dolu
odtiaľto vidím Zem
od pólu k pólu
v kráteru ležím
na zádech bez křídel
kde jsem Ti napoví
Měsíc můj přítel
kamení do dlaní beru
pak pouštím
poušť ta jest podobná
pozemským pouštím
tu, či na Sahare
v noci je chladno
na mraze sniť
ani snílkom neradno
som tu sám
zubami drkotám v triaške
zamrznúť na kameň
nebude ťažké
odraž mi zrcátkem
Slunce louč slabý
polibek můj
jako majáček vzplál by
vidíš tvář Měsíce
srp dál se tenčí
Slunce ji nehřeje
potemní zvenčí
anjel sa prestal triasť
ticho tam leží
či som to ja
na tom fakt
nezáleží
Přečteno 276x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., maena, jedam, Holis, Mbonita, LucQa, enigman, Flamy, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)