Jiskra
Jiskra v oku
přispívá k životnímu toku
Srdce šťasné
pomáhá v rozvoji lásce
Duše spokojená
je k životu bez zábran předurčená
Pokud tohle všechno funguje
pak se životním nástrahám lépe vzdoruje
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Justina, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)