stará
Anotace: jsou to jen slova:)
Pořád krafe
jak pes štěká
smrdí kafrem
furt se vzteká
a ty rána
s natáčkama
Hare Kršna,Hare Rama
s mojí starou
je to drama.
Kde že je ta
křehká kráska
noci žhavý
naše láska?
Shořela jak
suchá sláma
Hare Kršna,Hare Rama
na prachy je
v noci chrápe
i mně bije
sakra chlape
kolikrát si říkám
za co že to pykám?
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Mbonita, labuť, Květka Š., Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)