Snění, to je tichý kout
Tak něžné a tak sladké je snění,
jak víno v krvi opojně pění,
šumí tělem, hlavou-tam se kupí,
buďme opilí, veselí, tupí.
Sny jsou bílá vlečka za nevěstou,
nevěsta ji odhodila cestou
a já zved ji, jemně se s ní kochám
a zůstal jsem stát, podobný sochám,
probudila se má fantazie,
ta však mimo tyto světy žije.
Stal se ze mě divný bloud,
snění, to je osamělý kout.
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, René Vulkán, Bíša, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)