Pes se zeleným čumáčkem
Autokráva s brýlema pána
sedí na posteli ve vaně
Pán zpívá jí něco tanečního
sedí vedle ní a potom mdle jí
Jí mandle s projímadlem
lapen koženým madlem
Autokráva kroutí svojí hlavou plastovou
pěkně do rytmusu
Touží velmi slyšet píseň zas novou
od s brýlema pána
Autokráva
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Nic nic nic, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)