Krásy světa 1
Jsi naším domovem, naším uzemím,
jsi naš úkryt, naš svět.
Tvým zlobám proti nám rozumím,
doufám, že tu zůstat budu smět.
Já nikdy nepřestanu mít tě rád,
své krásy ukaž nám všem.
Já nepřestanu se za tebe prát,
vždyť ty jsi naše zem.
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: kikis, Holis, WAYWARD, labuť, Puck
Komentáře (3)
Komentujících (3)