Krásy světa
Anotace: ...Komentujte! prosím
Jemné zašustění prvního listu spadlého
z lásky odpuštění a rozrytá hlína nadějí
květy s vůní jemnou vzrušení z nepoznaného
cítit tvou kůži jemnou a slzy mi klín zkrápějí
Když sním, všude dokonalá krása,
vzbudím se a vím, že ty jsi má spása.
S tebou cítím všechny vůně,
s tebou ležím v hrobě líně.
Komentáře (1)
Komentujících (1)