Na podzim se stmívá tak brzy...
Anotace: padá soumrak, padá mlha a padají nápady :-)
lásku znám jenom z písní
ze snů
a z příběhů…
…sex prý je stejně hříšný…
poukaz na něhu
- (dávno mám propadlý)
V čekárně pusto – prázdno
zima a … beznaděj
ještě dva schody dolů
tam to mám „nejraděj“
níže už sejít nelze
držím se zábradlí ?…
Přečteno 480x
Tipy 10
Poslední tipující: brooklyn, kulishak, jedam, Holis, Psavec, fialová, Kristine Clary-Aldringen, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)