Papír bez štětce
Papír bez štětce
Každý den, když se šero krade,
sedám si já na dně pokoje
s každým zhaslým světlem venku
mám blíž dotykům svou naději.
Svět, tak barevný a plný her,
nových vůní a roztodivných lásek
mi dává sen za snem, den za dnem
o trochu více rozhledu.
Hledáš-li ho, jsi hlupák,
neb ráj ti není zatracen.
Máš klidné místo v sobě, dotkni se ho...
Je sametově tvé a prokletě krásné.
Přečteno 304x
Tipy 18
Poslední tipující: Dračičák, Holis, NikitaNikaT., Marco, Lady Carmila, Psavec, Churry, Bíša, 6thSun, enigman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)