Buď...
Anotace: Takové skromné přání.
Buď mým terčem,
buď mým cílem,
buď mým chybějícím slovem,
buď mým veršem,
buď mým rýmem,
buď mým srdcem v těle novém.
Buď mým stínem
v žáru slunce,
buď mým klínem
v zrádné tůňce,
buď světlo jas duši temné,
buď můj hlas v náruči jemné.
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Květka Š., jita.1965
Komentáře (4)
Komentujících (4)